Magdaléna Röhrichová

BYT V ŠEVČÍKOVĚ ULICI

Písek, 2011

Přestavba bytu v 2.patře městského domu v centru města Písku začala ještě před první návštěvou a schůzkou s majitelem a stavebníkem v jedné osobě. Byt se skládal ze tří pokojů a obytné kuchyně, která byla poměrně malá a tmavá, přes úzké dveře na ni navazovala slunná jižní lodžie. Návrh probourat dělící stěnu mezi lodžií a kuchyní byl jedním z prvních motivů, na kterých jsme se s majitelem jednoznačně shodli. 1 Ostatní interiérové úpravy postupují pomalu, ale jistě. Návrh tohoto interiéru je příkladem zpracování pouhé studie – barevnost, kombinace materiálů a dispoziční uspořádání interiéru a nábytku. Konkrétní výběr a realizace už probíhá bez mé přítomnosti.

projektová činnost

  • studie stavby
  • návrh interiéru
  • koordinace realizace a jednotlivých profesí